Persoonlijk

Een nieuwe stap

IIk zal mijzelf eerst even voorstellen; Mijn naam is Josette Jimmink. Na mijn hbo-opleiding heb ik zo’n 15 jaar gewerkt in de commerciële en bancaire wereld. Met voldoening. Tot de laatste jaren. Als middendertiger kreeg ik steeds meer de behoefte een nieuwe stap in mijn leven te maken.

Josette Jimmink. Ontspanningsdeskundige

Wat voeg ik toe?

Ik stelde mezelf de laatste jaren regelmatig de vraag: ‘Wat voeg ik toe voor iemand?’ Die vraag stellen is ‘m ook meteen beantwoorden. ‘Te weinig’. Ik wilde meer dan mijn werk in de ‘harde’ sector. Meer diepgang in mijn leven. Een inspiratiebron zijn voor anderen; dat geeft mijzelf ook inspiratie. Ik word er blij van om mensen te  helpen.

Zo’n acht jaar geleden begon ik zelf met yoga. Het bracht me rust en ontspanning. ‘Waarom niet daarin verder?’, vroeg ik mezelf af. Ik heb mijn hart gevolgd. Op zoek naar die nieuwe uitdaging, die volgende stap, heb ik de opleiding tot Yin yogadocent gevolgd aan de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam en met succes afgerond. Vervolgens heb ik veel ervaring opgedaan in het lesgeven en heb ik de opleiding tot masseur met succes afgerond.

Bewussst

Nu heb ik dus mijn eigen bedrijf. Bewussst, yoga & massage op locatie. Het is in mijn ogen belangrijk dat mensen bewust met hun lichaam omgaan, bewust worden van waar ze mee bezig zijn; niet als een kip zonder kop blijven door rennen. Mijn slogan luidt: Rust in de kop. Dat heeft een dubbele betekenis. Ik wil rust in het hoofd creëren. Dat probeer ik te realiseren vanuit Alkmaar, mijn woonplaats, in de kop van Noord-Holland.

Scholing

RYS 200 Yin joga

De Nieuwe Yoga School

The RYS50 Advaced Study - Restorative yoga -

De Nieuwe Yoga School

Opleiding Stoelyoga docent

De Nieuwe Yoga School

Oosterse filosofie & massage

ATS

Opleiding Stoelyoga docent

ATS

Mijn missie

Hier mijn missie

Subtitel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum . DAenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Missie 2? kan ook weg eventueel hoor Josette?

Subtitel

Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.